Davant la situació provocada pel coronairus Covid-19

En atenció a les disposicions del Sr. Bisbe de Terrassa, des del 14 de març i fins a noves indicacions, no es convocaran celebracions públiques de l’Eucaristia ni dels altres sagraments ni devocions populars en cap temple. Els feligresos queden dispensats dels precepte dominical.

La Catedral estarà oberta cada dia per la pregària personal de les 17h a les 20h.

Les persones que vulguin  seguir la Missa ho podran fer a través de la programació de la televisió (Trece telecisión cada dia a les 11h i TVE2 cada diumenge a les 10.30h) i dels canals d'internet (cada dia a les 12h pel canal BTTV Terrassa presidida pel Sr. Bisbe).

Preguem com a comunitat cristiana, fent nostres les paraules del papa Francesc adreçades a la Mare de Déu:

Oh Maria, vós brilleu sempre en el nostre camí com a signe de salvació i d'esperança.

Nosaltres ens adrecem a vós, Salut dels malalts, que al costat de la creu vau estar associada al dolor de Jesús, mantenint ferma la fe.

Vós, Salvació de tots els pobles, sabeu quina és la nostra necessitat i estem segurs que ens proveireu, perquè, com a Canà de Galilea, pugui retornar l'alegria i la festa després d'aquests moments de prova.

Ajudeu-nos, Mare de l'Amor Diví, a conformar-nos a la voluntat del Pare i a fer el que ens digui Jesús, que ha pres damunt seu els nostres patiments i ha carregat els nostres dolors per conduir-nos, a través de la creu, a l'alegria de la resurrecció.

Sota el vostre mantell ens emparem, Santa Mare de Déu. Escolteu  les nostres pregàries en tota necessitat i aparteu-nos sempre dels perills, Verge gloriosa i beneïda.