Festa Major

Festa Major. El proper diumenge, dia 1 de juliol, tindrà lloc la Festa Major de la ciutat en honor de Sant Pere, Sant Cristòfol i Sant Valentí, patrons de Terrassa. L'Ofici de Festa Major presidit per Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, Bisbe de Terrassa, i amb la participació de les autoritats municipals serà a les 10 del matí. Els cants aniran a càrrec de la Massa Coral de Terrassa sota la direcció de Reinaldo Osorio, que interpretarà les parts de la Missa de la Suite litúrgica d’E. Butler, a l’ofertori Alta Trinita Beata, anònim del segle XV i a la comunió Ave Verum de W. A. Mozart, i  en acabar es cantaran els Goigs en honor de Sant Pere, Sant Cristòfol i Sant Valentí.

Aquell es celebrarà també la Missa a les 9 del matí, a les 12 del migdia i a les 8 del vespre. La Missa de vigília serà el dissabte a 2/4 de 8 del vespre.

L'endemà dilluns 2 de juliol a les 12 del migida es celebrarà la Missa en sufragi pels difunts de la ciutat en aquest darrer curs. També es celebrarà Missa a les 9 del matí i a les 8 del vespre.

Que gaudim tots d'una bona festa major!