Distribució de la Visita Pastoral

La  Visita Pastoral començarà oficialment el diumenge 8 de desembre amb la Missa Estacional presidida pel Sr. Bisbe a les 12h a la Catedral, amb la màxima concurrència dels feligresos de la parròquia. Aquell dia visitarà a continuació la Fundació Centre Social Catòlic, de la qual el Bisbe n'és el president. Prèviament el diumenge 3 de desembre Mons. Cristau beneirà les pessebres i visitarà l'Associació de Pessebristes de Terrassa.

El dissabte 9 de desembre durant el matí conversarà amb els preveres i a les 14h visitarà la comunitat de Filles de la Caritat i la Fundació Busquets.

El diumenge 10 de desembre visitarà l'església de Sant Jaume, en el Pla de Bonaire a les 14h i es reunirà amb els matrimonis que s'encarreguen del seu manteniment.

El dilluns 11 de desembre tindrà lloc la vista a l'Escola pia (10h), l'Escola Petit Estel (13.30h) i el Centre Valira (14h).

El dimarts 14 de desembre el Sr. Bisb es reunirà amb el Grup Avant de la federació (18h), presidirà el Consell Pastoral i d'Economia (20h) i es reunirà amb els Cursets de Cristiandat (22h).

El dimecres 13 de desembre a les 16h visitarà l'Escola Airina, a les 17.30h es reunirà amb els grups d'acció social ( Càritas, Mans Unides, Conferències de Sant Vicenç de Paul. i Pastoral de la Salut), a les 19h amb els grups de pietat i pregària (Apostolat de l'Oració, Adoració Sant Francesc, Capellestes de la Sagrada Família, Arxiconfraria teresiana, Grup Mateu 18.19, Rosari per la Vida, i pels Cristians perseguits, Grup per les Vocacions i Mare de Déu de Montserrat), i a les 20.30h amb els catequistes (primera comunió, joves i monitors),

El dijous 14 de desembre durant el matí visitarà el temple, rectoria i dependències i llibres sagramentals. A les 19h visitarà el Club Cimal i a les 21h es reunirà amb els responsables del CPM i acollidors de baptisme.

El divendres 15 de desembre a les 13.30h visita  la Residència Sant Josep Oriol i la comunitat de Franciscanes Missioneres de la Nativitat de Nostra Senyora i a les 20.30h es reuneix amb els grups de joves.

El diumenge 17 de desembre presideix a les 11h la Missa a l'església de Sant Francesc.

El dilluns 18 de desembre a les 16h visita l'Escola Vedruna, a les 19h es reuneix amb la Confraria del Sant Crist i a les 21h amb els responsables dels Recessos d'Emmaús.

El dimecres 20 de desembre visita el Club Sínia a les 19h i a les 21h es reuneix amb els grups de matrimonis d'adults.

Finalment el divendres 22 de desembre a les 20h es reunexia amb els grups que col.laboren a les celebracions (litúrgia, lectors, Schola Cantorum, Capella de Música, voluntaris, Corpus i Servei d'Ordre), i a les 21.30h presideix el XXV Concert de Nadal.