Preparació de la Visita Pastoral

 

El dimarts 7 de novembre a les 8 del vespre a la Sala Capitular tingué lloc la Trobada Parroquial d’inici de curs de la parròquia. Enguany ha estat dedicada a la preparació de la Visita Pastoral. Participaren prop d’un centenar de persones representants de tots els grups àmbits de la parròquia.

Mn. Manuel Coronado, secretari de la Visita Pastoral, feu una interessant reflexió sobre el sentit de la Visita i la seva preparació. Recordà que és una de les pràctiques més antigues de l’Església. La Visita és la trobada del pastor diocesà amb les persones d’una comunitat per tal d’ajudar-los a viure la seva i compromís, per animar-los i estimular-los al seu creixement, per compartir llurs vides i projectes, per consolar i per orientar, a imatge del Bon Pastor, que ha vingut perquè les ovelles tinguin vida a desdir. Cal pregar pels fruits de la Visita.

Seguidament Mn. Fidel Catalán presentà el calendari de la Visita i la distribució  de reunions amb els 42 grups constituïts a la parròquia actualment. Feu una reflexió sobre el moment actual de la parròquia i els seus reptes per tal de ser una comunitat evangelitzadora i missionera tal i i com demana el papa Francesc a tota l’Església.