La trobada parroquial ha estat un èxit

El dimecres dia 4 de novembre de 2015 ha tingut lloc a la Sala Capitular la Trobada parroquial d'inici de curs. 70 persones representants dels diversos grups i àmbits de la comunitat parroquial s'han reunit a les 8 del vespre. Mons. Salvador Cristau, Bisbe auxiliar, ha explicat les grans línies de l'Any de la Misericòrdia declarat pel papa Francesc, remarcant el sentit de la misericòrdia segons la Bíblia i posant l'accent en la conversió personal i el testimoni enmig de la nostra societat. Seguidament s'ha presentat el calendari diocesà, s'ha informat que la Catedral esdevindrà temple jubilar per rebre el do de la indulgència, i finalment s'han presentat les propostes per treballar a la parròquia durant el curs 2015-2016:

- formació: llegir i treballar en els diversos grups parroquials la butlla "Misericordiae vultus";

- celebracions: redescobrir el sagrament de la Reconciliació, incrementar els espais d'adoració i pregària i promoure les peregrinacions de grups al Santuari de la Salut;

- acció: treballar i posar en pràctica les obres de misericòrdia (catequesi, esplai, joves, matrimonis, Càritas, pastoral de la salut, etc).